Nuffnang BH

Jul 27, 2011

Owh Ujrah owh PTPTN


Dengan semangat berkobar-kobarnya aku baca email dari PTPTN tadi. Tahniah untuk aku  sebab aku berjaya ditawarkan pertukaran kos pentadbiran dari 3% ke 1% untuk program pengajian Diploma n Ijazah aku.

Tuan / Puan, 
Tuan telah berjaya ditawarkan pertukaran kos pentadbiran dari (3%) kepada ujrah (1%). Sila semak / cetak surat tawaran dan tuan/puan melengkapkan berdasarkan panduan pengisian.
NAMA INSTITUSI: UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (KAMPUS SHAH ALAM, SELANGOR)
PERINGKAT PENGAJIAN: IJAZAH PERTAMA SEPENUH MASA
NAMA KURSUS: IJAZAH SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (PERBANKAN ISLAM)
Sila masukan Nombor kad pengenalan dan kata laluan untuk log masuk ke www.ptptn.gov.my untuk semakan penyata:-
No KP: 851113....
Kata Laluan : 
Sekian terima kasih. 

Tuan / Puan,
Tuan telah berjaya ditawarkan pertukaran kos pentadbiran dari (3%) kepada ujrah (1%). Sila semak / cetak surat tawaran dan tuan/puan melengkapkan berdasarkan panduan pengisian.
NAMA INSTITUSI: UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (KAMPUS JENGKA, PAHANG)
PERINGKAT PENGAJIAN: DIPLOMA SEPENUH MASA
NAMA KURSUS: DIPLOMA PENGURUSAN BANK

Sila masukan Nombor kad pengenalan dan kata laluan untuk log masuk ke 
www.ptptn.gov.my untuk semakan penyata:-
No KP: 851113
Kata Laluan :
Sekian terima kasih

Korang camne? Dah dapat?


4 comments:

  1. family bell tak bagi apply ptptn.huhuhu..

    ReplyDelete
  2. agree dgn ur family..as a ptptn's victim; better u apply JPA or use own money..dedula xda siapa nak educate me to choose other than ptptn.sigh..poor me :(

    ReplyDelete
  3. malangnye wat loan ngan PTPTN.tp tiada plhn n mmg xterdedah dgn altenatif lain time 2.yg taw nk duwet utk stadi..:(
    aku dapat dip pnye je...dr pemerhatian org yg dpt both dip n degre pnya new agreemnt tu yg dah keje tetap.xtaw la cara keje diaorg camne...huhuu

    ReplyDelete
  4. xde kaitan ngan entry...

    aku tag ko ni: http://blossomingrose-mawar.blogspot.com/2011/07/kami-datang-nak-duit-raya.html

    [jom mintak duit raya kat anis]

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.