Nuffnang BH

Jul 14, 2011

kencing - ada ke Gunanya???

Salam semua,

Seperti biasa hari khamis aku akan mengutarakan persoalan. Tak kire aku yang tanya(teringin nak taw), kawan-kawan lalu lalang tetiba tanya atau sesiapa sajalah. Maka aku akan usahakan cari jawapan dan esok aku akan post entry jawapan la.

Benda ni bermain-main di minda bila ada yang wat lawak kat aku kate “jangan membazir, amalan syaitan”. Pastu aku gelak besar-besar; sebab aku nak g buang air. Bukan membazir la mangkuk. Hahahahha nak kencing xpe..kang batu karang lagi parah.

Dedulu aku ada terbaca yang kat China guna air kencing untuk rebus telur untuk tujuan kesihatan. Ok muntah ramai2. Tak taw la rasa macamana kan? Malas nak imagine kang hysteria pulak hahhah.

So dis time aku amik kesempatan untuk bertanya kat diri sendiri; apa kah kegunaan lain air kencing ni (ada ke guna?)..walaupun kotor tapi aku excited nak taw. Aku tinggalkan persoalan, dan esok aku akan postkan jawapan.
sengal hahahha

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi comment.