Nuffnang BH

Jul 6, 2011

Jom join Bloglist KECHIK ITU COMEL

comei tuan punya blog ni

Wee.. salam semua,
pepagi Rabu bukak dashboard nampak ada blogger join benda alah ni . simple je just wat entry nape nak join and letak banner tuan empunya blog and kena bagi reason la sesikit nape nak join la kan. So basicnya sebab nak join adalah; nak kenal lagi blogger2 lain. Aku ni baru je aktif menulis. Berbelog pon sebab nak taw pe pemikiran orang kat luar sana tu, and taw isu-isu semasa. Paling penting suka apa yang owner dia cakap ‘kecil itu comel’..yess tersangatlah setuju. Hiihih
Kebetulan juga..sebelum aku guna ‘tiada yang sempurna’ aku ada guna ‘jemariku berdansa’ untuk header blog aku dedulu. owner ni guna http dia pasal jari jemari jugak, So macam ada chemistry la gak kan..chewah perasan. Hahahha..
So sesape nak meluaskan hubungan, nak tambah kenalan marilah join jadi bloglist ni. Tarikh tutup 8 july ni and 5 yang bertuah owner akan review blog korang. mari-mari semua.
Sekian la.