Nuffnang BH

Jul 28, 2011

Jahatnya orang itu..

SubhanAllah. Astagfirullah. Mengucap panjang aku tengok berita semalam. Ala berita tentang lelaki yang menganiaya kucing tu. Tak berhati perut langsung. Aku rasa tak kira la apa jua agama yang dia anuti semuanya melarang berbuat jahat pada manusia, binatang mahupun tumbuhan. Eiii jahat-jahat memang tak boleh diterima apa yang dia buat.

Masa Tv tunjuk video tu memang aku tak sanggup tengokla. Kesian sangat. Teringat comel, yoyen , and kera kat rumah. Mana boleh sakitkan diaekor. Kan3.

Rasa macam nak sepak-sepak je dia. Kesian kucing-kucing itu. Tiga ekor dia pijak, then pembunuh tu ialah seorang perempuan. Wah sadis betul. Dalam metro online cakap, perempuan yang buat semua ni sakit otak sebab effect maka bapak dia bercerai. So mental terganggu.
Mahkamah just denda RM400. La untuk 3 nyawa kena bayar 400 ratus je? Geram pulak rasanya.