Nuffnang BH

Jul 18, 2011

Isnin dan Internet yang sengal

Jumaat lepas aku tak sempat nak blokwalking, join contest etc. Aku amik half day sebab keadaan kesihatan yang tak mngizinkan. Kecewa gak sebab sabtu ahad blog tak akan aku sentuh. Masa privacy ku bersama keluarga dan yang tersayang la. Masuk isnin ke office dengan semangat nak check and berbalas kunjungan blog gagal. Sebab internet cam siput. Laju lagi siput kot. Frust menunggu babe so aku decide later baru nk ziarah la.
Thanks kepada semua yang follow blog ni. Harap sudi-sudi jengok lagi pasni. Bukan masa follow je yer baca entry. Hihihiih. Seronok dah ramai gak follow blog ni. Akan ku curi masa melawat blog2 anda nanti.
Dan aku masih geram sebab internet ni. Arghhhhhhh

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi comment.