Nuffnang BH

Jun 27, 2011

Weeee Penat okes..

Salam. terasa hidup sangat penat. ah permulaan entry dah macam hampes. warghh kenapa mood untuk berbelog semakin berkurangan..padahal baru 2 minggu lepas janji wat segmen hari Khamis. tup2 last thursday xbuat pon. owh berdosa memungkiri janji.even dengan diri sendiri. maafkanlah sebab memang teramat busy dengan kerja. penat dan otrak tiada masa nak memikir.

last week telah pergi ke Gambang untuk family day office. so jadi sub committee utk bahagian F&B. apakah? ala org yg yang jaga food bagai la. include the dinner..so memang sebuk nyah.kena makan awal and then kena jadi penyambut tetamu suh orang makan bagai. aishhh jadi macam salesgurl pon iyer gak.

hari isnin kena gak g kerja sebab nak kena arrange meeting for tomorro. hurm memang penat sebab masa bangun pagi tadi badan sakit2 mujur kaki xbengkak. fiuh..tapi memang xlarat la kan. takpelah..ada hikmah pergi kerja hari ini. malas nak layan penat. kain kat rumah memang menggunung tinggi nyah. nak kena basuh. lipat.waaaa saya tak nak.

next time la buat entry promote Gambang waterpark *secara percuma-bukan duta yang dilantik ok*. pastu later gak akan upload gambar yg macam cantik dipandangan mataku ini. overall best la jugak sebab dapat kenal dengan staff company yang lain. nama je sebumbung under Puncak Semangat Group, tapi ramai sangat ahlinya..so payah la.

pe2 pon aku upload gambar ni jer dulu ok..

(stage utk dinner sebelum di decorate)

1 comment:

Terima kasih sudi comment.