Nuffnang BH

May 26, 2011

PerjalaNanku..minggu June

Salam..wee hooo..aish dari semalam hati aku geram je nak taip entry utk blog tapi masa amat mencemburui. Sibuk sangat la konon-konon dengan meeting. Kerja bagai la kan? Ermm sibuklah jugak, memikirkan semua sekali. Aiseh minggu ni penuh dengan plan yang berserabut dalam kepala. Ok memula dalam otak dah siapkan tentative untuk bulan june akan datang..almost every weekend in June aku busy..waaaa jerit reramai okes.

Minggu pertama :
4 june - mak nak buat kenduri arwah abah. Dah start prepare/plan apa yang patut dibeli, dibuat and assign tugasan untuk adik beradik lain. Omg. Penat. 5 June..andai ada rezeki mesti hadiri majlis perkahwinan kawan sediploma di Pekan Pahang. insyaAllah nak pergi la..aishhh isnin mesti penat.

Minggu ke dua:
11 june – mesti menghadiri Antenatal Class di Pantai Hospital Ampang for whole day. Adeh ahad mungkin boleh berehat..perhatian..MUNGKIN. class ni dah lama register as persediaan aku n suami as parent. Yea.. insyaAllah nak attend. click sini untuk detail  KelaS la. 

Minggu ketiga:
18 june – akan di putuskan kemudian.

Minggu keempat:
25, 26 june – ada family day at Gambang. And may be kena standby 24 hb tuh. fiuhh. Gembiranya. Konon-konon la. Anggap je honeymoon sebab semua ditanggung.
Semoga aku dan baby dapat harungi bulan june dengan jayanya. insyaAllah. Semua Selamat. ok sekarang mula tak da mood nak menaip. harus berkongsi rasa tentang mengandung pulak selepas ini.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi comment.