Nuffnang BH

May 19, 2011

'Nak Join Bloglist Yaya Azura'

Salam semua,

oleh sebab tengah ada masa lapang and kebetulan terpengaruh dengan entry khas dari cik iesya http://arisyahjahirah.blogspot.com so saya dengan rela hati akan menjoin jugak la..sebagai blogger baru hope dapat kenal dengan yaya and semua blogger yang lain. hihiih

dengan rela hati jugak nak jadi Kakak Wafiq. owh layak ker? jadi kakak kuang3.

so tamatlah entry kali ni. fiuhhhh

8 comments:

  1. join jgn xjoin..:)

    nk jwb soklan kt cni la..
    mmg baru dah weh..
    stat dr yg dah upload ye.
    katakan ko da upload siap2 3 pic b4 tulis ntry.
    masa nak masukkan pic yg d upload ke entry,klik mcm biasa insert image, klik kat pic yg ko nak,klik add selected.ulg lngkh yg sama utk semua pic.
    kalau la tersalah masukkan kat perenggan kita xnk,remove pic tu,klik tmpt nak pic tu ada then klik smla insert image,plh From this blog, klik kt pic yg kta nak,klik add selcted.

    p/s:pic yg dah d upload mmg still ada dlm album blog n blh cari kat From this blog kalau tak muncul kt upload.jgn re upload ye kalau nak pic yg sama or tersalah tmpt.

    tataw la menjwb pertanyaan ko ke x ni...ke aku da slh pham soklan..ngee

    ReplyDelete
  2. sya:

    aku xde mslh nak upload just bab nak edit nak letak gambar tu bawah perenggan yang xboleh. then nak sambung perenggan memang xleh. dia jadi gambar semua ke atas je. kan dulu ada function dia senang sket. then nak delete aku xjumpa button pon. arghhhnak buat gambar n cerita selang seli..

    ReplyDelete
  3. sya:

    sgt binawe..aku baru perasan n terror mcmana nak upload gambar ni..siot.anyway thanks la..
    now aku xreti mcmana nak tag org je..wah bnyk lak aku xtaw kan?

    ReplyDelete
  4. yg baru lg sng dr lama.kn da terer tu..haha
    tag org...wah ak pn mcm tataw je..blh tag ek?ingt kt fesbuk je..hik2

    ReplyDelete
  5. ala kan ada yang if post entry kena tag kwn2..aku je yg xtaw rsnya..

    ReplyDelete
  6. tag org, linkkan URL blog org tu..hehee.

    ReplyDelete
  7. hai kakak wafiq ...tq sudi join ...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.