Nuffnang BH

May 9, 2011

bILa Lapang


Uiksss bila dah lama tak datang bekerja semuanya rasa tak kena. Rasa rindu nak bangun lambat sket dari biasa, rindu air kopi mak buat, rindu nak belai2 yoyen, rindu nak ziarah kubur abah dan macam2 lagi. nak update belog pon payah gak. Cuti kerja mean cuti FB, cuti blog dan semua yang berkaitan dengan internet. Ok tadi baca blog budak glemer, latest entry berkisar kegembiraan dan juga luahan perasaan terhadap pakwe tercinta. Uwek.. hahhahaha bukan jelous but i think i am too old for that. Dah lama lepas zaman jiwang2 and kemaruk bercinta ni. Now bf pon dah jadi suami, so bila baca entry tu feeling dia kureng sketla. Btw, dalam diam aku doakan minah ni dapat bersama dgn bf terchenta ok.

Alhamdulillah atas segala nikmat yang diikurnia sekarang. Even agak bosan and suam2 kuku environment kat tempat kerja ni, tapi aku patut bersyukur atas kesenangan and kemudahan yang aku dapat. Tak terlalu straight dan aku lebih banyak masa untuk berehat.

For now aku berdoa semoga semua dipermudahkan je. Semoga Allah tunjukkan jalan yang terbaik untu kami sekeluarga. Aku banyak meminta kat Allah, dan dalam masa yang sama aku tak sedar apa yang aku dah ada. Macam tak bersyukur pulak. Astagfirullah.