Nuffnang BH

Apr 14, 2011

perjalananku

Salam, next monday cukup Qaseh 5 bulan. yea alhamdulillah. harap semua berjalan lancar:

1. maseh lagi muntah2, pening2 dan panas seluruh badan pada waktu malam
2. addicted to roti canai setiap kali breakfast.adoi
3. if ikut baby centre punya info, Qaseh dah boleh mendengar. excited sgt.
4. setiap kali selepas makan/minum perut akan jadi penuh sangat2, jadi mengah dan susah bernafas.
5. perasaan cemas, risau, berdebar, gembira bersilih ganti.
6. kerap melawat tandas mcm 10 kali dalam sejam je.
7. cepat nak buang air besar skang ni.
8. rasa penat dan asyik nak tidur.

nak ajak MrHubby g scan Qaseh. eiii tak sabar. weeee

2 comments:

  1. wah..hampir same la..malam2 badan panas mcm boleyh buat telur dadar..yang pelik tidur dlm ekon yang sejuk beku pon x pakai selimut..hahah..perut mmg jadi bulat mcm nak pecah bila pas makan..dan memang sgt suke tido!!...

    dah ade name Qaseh :)

    ReplyDelete
  2. happy je ciknad dgr, baby dh nak cecah 5 bulan,,wahhh,tak sbr nye..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.