Nuffnang BH

Dec 13, 2010

my first try..not bad

Selama hidup 25 tahun di muka Bumi(Alhamdulilah) baru hari ni for the first time i tried makan nasi on banana leave. Ok jakun. Hahhahah. Itu pun my colleague ajak. Dengan perasaan bengong2 air bila waiter tanya mau lauk apa? Air apa? Oh my god. Serious i’m in a state of shock. Pandang kanan india, pandang kiri English man with Chinese wife, and pandang depan i saw malay man. It’s really 1 Malaysia. I order chicken fried and teh O ice. Makan ala kadar cause perut still full, morning i have heavy lunch. Nasi lemak ayam masak merah.
(kami makan dsini..at PJ..)

(xtaw la patung apa ni.)

(my lunch. tu pun semput nak habiskan)

(chicken curry, fish curry and dal)

(ayam goreng)

(after makan kena buat mcm ni - sign that food sedap)


(if terbalik other side mean makanan xsedap)

overall tempat makan bersih, open air, and ramai orang. service memang tiptop. ada jer yang tanya nak lauk ayam?sotong goreng?peria goreng?papdom? perghh. boleh refill sebanyak mungkin. eat till you drop..

p/s: jgn makan bnyk or else akan tertidur sampai besok pagi..nasib GB xde so boleh lelap2 seketika.