Nuffnang BH

Jul 24, 2010

Beirut part 1

kali ni nak share part 1 journey to Beirut okeh..oleh kerana bnyk cerita yg ingn dikongsi so start dgn entry yg pertama dl..so enjoy..


* masih di KLIA..sob3 da start sedih..menyamar jer cess..padahal nervous takut muntah dlm flight..flight time at 2am.


* semasa transit di Dubai. berada disana hamper 3 jam utk meneruskan perjalanan ke Beirut. cuba utk senyum walaupun badan sgt penat..owh naek kapal terbang lagi.well sgt happy sbb dpt jugak naek aeroplane..yeaaa


* kan sy dah kata perjalanan ke Beirut sgt panjang..hampir 12 jam perjalanan itu belum cmpur dgn transit lgi..letih..tidur...credit to zura..dia xtido takut muntah tp akhirnya muntah jugak hahahhah


taraaa...Welcome to Beirut.still wearing jacket mcm org xbtl..xsempat nak tggal ok, musim Summer so agak panas and sampai2 je ada Uncle taxi yg xphm ckp omputeh tggu nak amik anta p hotel..mcm citer dlm tv..dia pegang kertas ada tulis nm we all...nak suh dia jerit nm we all confirm lari pronounce dia..believe me..well my new name Raudiah...ermm nice try.


here we stay..level 401..jemput dtg yerr..GardenCity in Dekwaneh


nice la..so far 3 star..


*hari pertama ke Office..smart attire..konon


dan berada d training trom akhirnya




sekian utk part 1..gambar menceritakan segalanya. i think so, then xpyh bnyk bebel la..k jumpa d part 2..
muahhhhhh