Nuffnang BH

May 13, 2010

keGembiRaan..yea3


(rakan yg terlibat)

penat sgt tapi sgt happy harini. Dapat membeli belah..lepas makan td sakit hati sbb kene charge mahal ok..nasi putih+ayam masak merah+ulam kobis sket+nescaffe ice = rm7.40. mmg giler. Rugi xsnap pic td..aku mengomel la kan...alih2 makcik tu dgr kot pastuh ms bayar dier tanya yg mn kate mahal td, then kurangkan 0.70.sebagai pelanggan aku rs wajar jer nak complaint..melampau mahal..pasni tamau makan disana lagi. Terima kasih walaupun ayam masak merah anda menambat hati dan perutku tetapi harga yg mencekik darah tu membuatkan aku hilang arah. Please la.

Harini sengaja withdraw duit utk hari bersejarah sabtu nih..kali ni buat pembaharuan beli baju and tudung ariani warna merah menyala makngah. First time nak pakai warna yg memang menyala macam tuh. Dah lama xshopping so kali ni beli la..bukan apa sgt xlebih seratus ringgit. Puas hati.

Smalam beli sket2 barang nak bg MrZ, hias sket2 kelakar n sgt excited. Moga semua dipermudahkan Allah. Suatu peristiwa yg akan mengubah seluruh hidup aku. Allah rahmati perjalanan hidup kami berdua. Saya ingin menjerit, mahu kata..terima kasih ya Allah. Syukur dgn rahmat Mu yg xputus2. Walaupun ssh kami msh dpt meneruskan kehidupan.

Kaki sedikit melecet sbb jalan laju pakai heel. tp xkesah sbb hati sgt senang.lalallalalalala



4 comments:

  1. aku dirisik rose..aku x bgtaw sape2 aku citer kat blog jer..harap memahami

    ReplyDelete
  2. oooo...best2,
    finally ;p


    hurm bilakah tarikhnye?

    ReplyDelete
  3. rose..early oct...t aku bg card bl smpi waktunyerrrrrrr :P

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.