Nuffnang BH

Apr 13, 2010

sesuatu..yg kau panggil kenangan

Sebelum sy menaip perkara2 yg terjadi ke dalam blog, sy mesti akan melawat ke blog2 yg sy rs sungguh menarik n menjadi rujukan ketika ber blog..contohnya sayang, anis zalikha, rosmawar, baizura etc. Tq guys sy suke membaca blog2 kamu..


Td sy telah melakukan perkara yg biasa dilakukan oleh gefren2 kat luar sn....(kena ke explain??? Xpyh la cite). Di pendekkan cerita after melakukan perbuatan tersebut sy merasa sgt frust sbb sy ternampak sesuatu (arghhhh sshnya nak explain..sbb terlalu geram)..

Dari kejadian tersebut sy dpt buat rumusan yg “sesuatu” yg sy nampak itu msh lagi ade kaitan dgn bofren sy itu...Mr Z sy tidak berpuas hati dgn anda. Arghhhhhh

Sy sendiri tidak faham apa yg sy cuba sampaikan..seringkali sy terlalu geram atau marah sy cenderung utk marah dan menjerit..if sy dpt sepak2 “sesuatu” tu dan paksa dia buang semua kenangan dia dgn Mr Z yg pernah wujud suatu ketika dahulu...mst sy tidak perlu marah2..mst duit sy tidak akn habis akibat shopping kerana stress dgn “sesuatu”.

Aishhh sy bole jd gile.

Sy mahu stop pikir psl “sesuatu” dan teruskan kehidupan. Sy akui sy masih bengang dan sy kene buat sesuatu yg blh buat sy gembira...

3 comments:

  1. wah! malu siot nama aku terpampang kat sini, ehehe :'>

    babe, itu mmg adat bercinta la aku rase...ko kena control perasaan marah ko sbb benda2 cmni yg akan burukkan lg relationship ko.

    sometims, 'sesuatu' yg ko maksudkan tu mmg sengaja nak buat cmtu, nak biarkan ko terus2san gaduh sama org kesayangan ko....sbb bila hubungan korang goyah, senangla dia nak kacau daun...

    so xpayah pikir banyak2 (sikit2 xpe), hidup dengan gembira yea...

    (aku dok nasihat2 ko, mcm la aku ni pernah becinta yea tak, hehehe)

    lebiu :x

    ReplyDelete
  2. agreed dgn ros... lam bercinta ni ko xleh nak marah2 selalu, nanti laki cepat musan... xperlu rasa terancam beb, ko ada keistimewaan nya tsendiri...jodoh xkan kemana...tp ikut aku kan, aku nak jek kaco ex2 aku, porak peranda kan hubungan org..muahahahaha....

    ReplyDelete
  3. ros: tq ros bg nsht..ermm bl cool senang la nak msuk dlm kepala otak nasihat kau bg tuh..bl aku tringat sesuatu aku jd panas smule..hilang sgala nasihat..btw aku try la kan?

    syu: ciss bahaya kau nih..hahahha mmg x elok marah2.but aku xtersampai hati xmarah..nak marah gak la..if nak kaco ex yg pnh sshkan hidup ko xpe la..kasi ajar sket

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.