Nuffnang BH

Apr 28, 2010

kenapa sy cukup nerves arini? bukan saya yg mahu di interview tetapi sy hanya handle utk interview (bukan bermakna sy jd panel utk interview tetapi ibarat HR people yg nak pggil org tuh, asked them to fill in form bla3)..aishhh..teruknya..sgt berdebar ok.

bukan sedikit tetapi cukup laju denyutan jantung..dag..dig..dug..kudaku lari ggah berani..ayuh lari owh kuda ku..melalut lagi..kerepek.
di office tiada org..sgt sunyi..mcm2 perkara berlegar2 dlm kepala otak. adus tiada daya.

i miss my family, especially my mom n dad..i do miss them. What to do..i am too far from them and hard to explain how i feel right now. if i hv fwen name superman and can fly i will ask him to send me home whenever i want. i willing to pay how much he charge me.

owh tuhan entry kali ni sgt berkecamuk..mcm2 terlintas di kepala otak. sy cuma mahu buat pengakuan sy sgt susah hati. sbb tu jantung dan hati sy berdegup kencang rasa hatiku x girang..owh Tuhan.


( kekaburan menghantui diriku)


saya tak nak yg lain sy nak perkara yg buat sy susah hati ni cepat2 selesai..semahunya sy tidak tringin utk menangis lagi.