Nuffnang BH

Feb 21, 2010

empty

perasaan sakit hati sbb kesunyian mmg buat aku jd sgt2 marah. aku jadi bangang and can't think rationally. so stu***..so s****..life is s*** man..da**. too many harsh words come out from my mouth..lantaklaha.. ada sesiapa boleh jawab kenapa perasaan sunyi ni datang dengan kerap sekali? anyone please help me....

ermm semua yg dibuat mmg xkene, main game asyik kalah jer..bl marah perut jd lapar..bukak fridge xde [e yg blh dimakan..bukak almari...nmpk mee segera jer..adus...tetibe tringin nak makan steak..sms mrZ tapi dia plak penat...arghhhh rasa batu menghempap kepala...adusssshhh sakit bertambah lagi..

bl tringat esok isnin lagi rs nak jerit kuat2..i hate working life..i hate everything about work..xde yg menggembirakan pon.. cos of money jer aku g keje..slave of money...shit man..arghhhhh

ding. dong..ding..dong..ms bergerak...tp bontot aku mlekat kat lantai tamau gerak2.

syoh2 jauh la perasaan nih..pernah rs nak maki org? aku tgh rasa nak maki diri sendiri nih..lahabau betul la.kekosongan is the right word that i can simple present my self rite now...empty..so blank..mcm system saraf aku balckout skejap..terasa mau makan yg panas2..berangan jela...

td iron tudung berhenti skejap..iron lagi berhenti lagi..adus..bnyk tol berhenti..haishh if ade power da lama  aku terbang..balik kampung jumpa mak lg bgs. pe yg terbaik patut aku buat skang? berhenti melalut and trime keadaan serta sesuaikan diri. rs mau bunuh org..sakit tol hati..nape la aku sorang2...

aku terasa macam org giler..mau berhenti menaip mau sejukkan hati..chow