Nuffnang BH

Jan 7, 2010

kenapa..sbb bukan dari hati..

td singgah ke blog2 kwn terchenta..akibat bnyk bergaul dgn mereka bahasa,diri,perangai aku semakin terikut dgn cara depa la..aishhh.aku membaca setiap en3 dtgnya dari hati. pelbagai warna setiap en3 membuat aku tersedar yg mereka mengarang ikhlas dr hati..kerna aku seolah2 berada dlm setiap babak yg mereka cerita..perghh punya tggi imiginasi aku.

bangga dengan korang la weh..oleh kerana aku sukamngarut jd aku juga turut amk keputusan utk berblog. niat aku utk melampiaskan perasan tidak puas hati selain dpt menenangkan jiwa aku yg kacau bilau nih. bila aku sedih menulis kat blog dapat buat aku jd cool. better than aku meluahkan perasaan pada sesorg tapi depa xphm haram sepatah pun perasaan aku nih.

aku dgn semangat yg tggi menaip beberapa en3 hari sbb nak tggu aku rajin lagi amatlah payah n unpredictable..m.be aku akan terusan ber rajinan atau terus bermalasan.dr pagi smp skang aku duk mngadap laptop, try mencari idea dan juga peluang utk ms depan. smpi sggup xkluar mencari sesuap nasi utk hari ini. 

jap g nak bersiap n kuar beli tiket. Mr Z nak tgk wayang so aku mngambil kesempatan atas kelapangan aku nih membelikan tiket wayang  terlebih dahulu..ermmm t i da beli tiket hop mrZ xngomel psl seat ok..sbb slame aku dating tgk wayang dier jer yg pilih.uhuhuhu

3 comments:

  1. wah~
    terpengaruh dengan siapakah?!

    p/s: semuga bergumbira dengan bf terchenta oke *wink2

    ReplyDelete

Terima kasih sudi comment.